Hoi, wij zijn Elke en Gerrit
We helpen jou als coach graag om méér klanten aan te trekken met Mensgerichte Marketing die 100% bij jou past.

Hoi, wij zijn Elke en Gerrit
We helpen jou als mensen-mens graag om méér klanten aan te trekken met Mensgerichte Marketing die 100% bij jou past.

Hier géén Bro Marketing

We gaan je niet proberen overtuigen om fake scarcity toe te passen en clickbait titels te schrijven. We willen je wél tonen hoe je echt waarde kan leveren aan je volgers, en op die manier hun vertrouwen verdienen zodat ze gaan verlangen naar jouw aanbod en met plezier JA zeggen wanneer ze de kans krijgen.

Ondernemen is een vak apart

Net zoals je niet van vandaag op morgen geleerd hebt hoe je mensen écht kan helpen, is het ook nodig dat je jezelf tijd en ruimte geeft om goed te worden in het marketen van je praktijk. Wij helpen je graag om net zo'n goede marketeer te worden, als dat je coach of therapeut bent.

Loop je mee in onze marathon?

Als je deze maand nog rijk wil worden, dan ben je bij ons aan het verkeerde adres. Een goed inkomen verdienen vinden wij ook belangrijk (dat moet, als ondernemer!), maar daarvoor trekken we geen sprintje maar doen we de hele marathon, waarbij we waarde willen leveren aan onze volgers, en hun vertrouwen waardig zijn.

Elke Gunst

Ex-marketinghater, auteur 
& Paleo gezondheidscoach

Introverte hippie met passie voor online ondernemen, cohousing, trompet spelen en ons zoontje Robbe.

Gerrit Vromant

Online Marketing Coach & online ondernemer

Stiekeme nerd met liefde voor saxofoon spelen, rondjes lopen en moto's. En oja, Elke en Robbe.

Elke mocht als Paleo gezondheidscoach vele duizenden mensen helpen met haar boeken (nog steeds te vinden op Bol.com trouwens), online programma's en coachingtrajecten. Haar Facebookpagina had 28000 volgers en op haar blog inspireerde ze 15000 lezers per maand met haar recepten en artikelen.

Gerrit was aan de slag als social media expert voor grote merken zoals Kellogg's, BMW en Panasonic. Als zelfstandige hielp daarna hij honderden ondernemers om hun Facebookpagina een inspirerende plek te maken die klanten oplevert door wat ze posten.

Nu helpen we samen coaches om Mensgerichte Marketing te doen die klanten aantrekt. Daarbij vertrekken ze elk vanuit hun sterktes. 

Elke was vroeger zelf de coach met een hekel aan marketing (die ze gelukkig overwonnen heeft), terwijl Gerrit altijd al liefde had voor marketing, maar net zoals elke startende ondernemer moest ontdekken dat, ook al ben je heel goed in wat je doet, dat wil nog niet zeggen dat de klanten vanzelf komen.

Samen ontdekten we dat Bro-marketing wel werkt, maar daarom nog niet goed voelde - en gelukkig... dat er ook een andere manier is om marketing te doen.

Marketing die vertrekt vanuit een mindset van integriteit, onvoorwaardelijk waarde geven en jouw unieke persoonlijkheid. Marketing die goed voelt voor jou (ik zou zelfs durven zeggen dat het leuk wordt!), maar vooral ook voor je volgers en je potentiële klanten.

En samen willen we jou leren hoe ook jij hiermee aan de slag kan. 

Hier zijn enkele artikels die je een goed idee  geven van wat je kan verwachten van ons:

Wat elke coach moet weten over marketing in 2019

Hoe Elke haar hekel aan marketing overwon

7 essentiële vragen die je helpen meer klanten aan te trekken

Schone complimenten van prachtige klanten

profile-pic

Voor ik met jullie van start ging, was mijn werkingsveld niet groter dan een straal 25 km rondom mijn woonplaats. Nu begeleid ik klanten in heel België, en zelfs in Nederland en Finland!

Ik ben uit mijn comfortzone gegaan op een manier dat ik nooit had durven denken. Ik heb anders leren kijken naar geld en verkopen. En ik heb zoveel meer zelfvertrouwen gekregen.

Gerrit en Elke, jullie zijn een super team en weten echt waarover jullie spreken. Ik heb veel meer van jullie geleerd dan ik ooit voor mogelijk had gehouden

Sarah Noelmans - PCOS Coach
profile-pic

Ik hou van het enthousiasme waarmee Gerrit alles voorstelt. Hij is een zeer positief ingesteld persoon die door z'n enthousiasme weet te overtuigen.

Angelique Monbaillieu - Beurscoach
profile-pic

Vandaag ontving ik een mailtje met het volgende in:
"De dokter had aangeraden om met een psycholoog contact op te nemen om er eens over te praten. Ik ken u van Facebook en ik denk dat ik mij daardoor bij u goed zou voelen".

Het teken dat dit werkt.

Johan Samson - Kinderpsycholoog
profile-pic

Ik was al langer op zoek naar een goede zelfstandige marketeer. Geen grote bureau’s met veel overhead. Mensen die met passie & goesting zelf hun bedrijf uitbouwen en vanuit die passie added value leveren aan anderen.

Ik wou mijn marketing zelf doen om mijn eigenheid en persoonlijkheid er in te stoppen, en bij Gerrit kreeg ik precies de hulp die ik nodig had. We planden een hele lancering van ons Into The Wild programma uit aan de hand van een webinar. Goed voor € 45.000 extra omzet.

Ben Sansen - Life & Business Coach - Into The Wild

Elke's verhaal

Mijn verhaal als marketeer start toen ik pas begon als Paleo gezondheidscoach. Ik had namelijk een rothekel aan schreeuwerige Amerikaanse marketing en wou het vooral *anders* doen.

Ik probeerde dus het wiel opnieuw uit te vinden, en dat ging (understatement van de eeuw) met veel vallen en opstaan.

Gaandeweg probeerde ik toch eens wat "Bro-marketing" tactieken uit en moest toegeven: dat werkte wel. Maar het voelde wrang aan, en ik kon nog steeds niet voluit gaan in mijn business.


Toen Gerrit later ook zelfstandig werd gingen we elkaar helpen. Zo gingen we ook aan de slag met Mensgerichte Marketing. Marketing die goed voelde voor ons, en waar we onze volgers ook een plezier mee deden. Eindelijk kon ik ook genieten van het marketingaspect van mijn praktijk.

Door de jaren heen verkocht ik duizenden boeken, online programma's en coachingstrajecten en mocht ik vele tienduizenden mensen helpen met m'n gratis blog en recepten.

Sinds kort zijn Gerrit en ik officieel business partners, en focussen we ons nu samen op de coaches die we samen helpen om meer klanten aan te trekken met mensgerichte marketing.

Daarnaast laten we graag zien dat je best wel ondernemer kan zijn én tegelijk ook een fijn gezinsleven hebben met genoeg tijd voor de kleintjes, maar ook hoe samen ondernemen ons niet enkel helpt in onze persoonlijke groei maar ook in onze relatie samen. 

Gerrit's verhaal

Als student Economie ontdekte ik de mogelijkheden van sociale media, en besloot ik mijn huidige studies stop te zetten en marketing te studeren.

Niet dat ze daar iets over sociale media leerden (dit is 10 jaar geleden), maar het gaf me een goede basis.

Social media marketing was altijd mijn ding, omdat het een persoonlijke manier van marketing was. Je spreekt als merk niet meer tegen je klanten maar met je klanten.

Toen ik zelfstandig werd maakte ik zo goed als elke fout die ik kon maken. Ik deed alles voor iedereen. Ik had geen focus. Ik deed maar wat.

Met als gevolg: ook al wist ik veel van marketing... mijn eigen marketing was een ramp. Nogal, euh... schaamtelijk voor een marketeer.

Ik ontdekte dat Marketing voor jezelf doen is helemaal anders dan voor een grote multinational. Het is meer dan een wedstrijdje hier en een grappige Facebook berichtje daar.

Wat startte bij Facebook, groeide uit tot wat we nu Mensgerichte Marketing noemen.

Daarom help ik nu coaches met marketing te doen die goed voelt voor jou én voor je klanten, én die werkt.

Wekelijks Mensgerichte Marketing Tips ontvangen?

>