profile-pic

Voor ik met jullie van start ging, was mijn werkingsveld niet groter dan een straal 25 km rondom mijn woonplaats. Nu begeleid ik klanten in heel België, en zelfs in Nederland en Finland!

Ik ben uit mijn comfortzone gegaan op een manier dat ik nooit had durven denken. Ik heb anders leren kijken naar geld en verkopen. En ik heb zoveel meer zelfvertrouwen gekregen.

Gerrit en Elke, jullie zijn een super team en weten echt waarover jullie spreken. Ik heb veel meer van jullie geleerd dan ik ooit voor mogelijk had gehouden

Sarah Noelmans - PCOS Coach
profile-pic

52000 mensen bereikt de laatste week en op die ene week eens zo veel offertes gemaakt als in de maanden ervoor. Mensen van buiten de provincie die langskomen voor een fotoshoot. Minder mensen die vallen over de prijzen.

En ik, die met rechte rug en grote glimlach naar mijn facebookpagina kijk. Fier op wat ik bereik, iedere dag opnieuw.

Inge Bollen - Babyfotografe
profile-pic

Vandaag ontving ik een mailtje met het volgende in:
"De dokter had aangeraden om met een psycholoog contact op te nemen om er eens over te praten. Ik ken u van Facebook en ik denk dat ik mij daardoor bij u goed zou voelen".

Het teken dat dit werkt.

Johan Samson - Kinderpsycholoog
profile-pic

Voor de challenge maakte ik wel berichten, maar de meeste waren wat saai, geen story, moeilijk te bedenken, een beetje van "de moet" zonder veel plezier aan geschreven. Mijn bereik kocht ik door telkens op "bericht promoten" te klikken en voor een paar euro per dag te adverteren.

Gerrit leerde mij betere posts te maken waar meer bereik en interactie op kwam, waardoor ik nu helemaal niet meer hoef te adverteren. Dus goedkoper en goed zichtbaar wie nu fanatiek volgt. De KNOW is inmiddels goed gezaaid en wortel geschoten, de LIKE ook, en het VERTROUWEN is er en word steeds meer.

Mijn agenda zit nu 6 weken vooruit zo goed als vol, en dat komt echt helemaal uit de challenge. Ze zeiden me altijd dat je het van mond aan mond reclame moest hebben, maar dat loopt dus helemaal niet. Nu heb ik het zelf in de hand en het werkt. En nog goedkoop ook.

Oona Thielens - Personal Paardenmassage Coach bij Spieren In Conditie
profile-pic

Ik hou van het enthousiasme waarmee Gerrit alles voorstelt. Hij is een zeer positief ingesteld persoon die door z'n enthousiasme weet te overtuigen.

Angelique Monbaillieu - Beurscoach
>