#4 – Gerrit’s lessen van BBDLive (deel 1)Deze week krijgen jullie niet één, maar zelfs 4 afleveringen van de podcast cadeau!

Ik (Gerrit) was namelijk vorige week in Los Angeles voor “Business By Design Live” van mijn mentor James Wedmore.

Je zou het een conferentie kunnen noemen, maar dat zou een belediging zijn voor dit event. Ik denk niet dat er een woord bestaat voor dit soort events. You had to be there :).

Anyway, deze 3 dagen waren transformational, en ik zit hier vol energie en inspiratie.

Daarom deel ik vandaag en de komende dagen in enkele Facebook Lives mijn grootste take-aways van dit event, je vindt de video opname ervan hier, of je kan luisteren naar de podcast versie hierboven.

Vandaag: Hoe krijg je 600 mensen op een business event in tranen? (En waarom zou je dat willen?)

Op zoek naar inspiratie voor je volgende social media post? Check Spark: https://www.marketingacademievoorcoaches.be/spark/

Abonneer & Review in iTunes

Als je deze aflevering waardevol vond, laat dan alsjeblief een review achter in iTunes. Onze missie is om zo veel mogelijk mensen te inspireren en wanneer jij een positieve review schrijft, dan kunnen meer mensen onze podcast vinden. Klik gewoon hier om een review te geven, klik op "Beoordelingen & recensies" en "Schrijf een recensie" en vertel ons wat je favoriete deel van de podcast is.

Dankjewel! 

Elders abonneren? 

Je vindt de podcast ook via Stitcher, Google Podcasts, Spotify en de meeste andere podcasts apps! 

Gerrit

Mensgerichte Marketeer en stiekeme nerd met liefde voor saxofoon spelen, rondjes lopen en moto's. En oja, Elke en Robbe.

>